NK Mountainbike 2015 – elite en beloften mannen

Weer eens een uitstapje naar een andere sport: mountainbiken dit keer. Het NK 2015. Goede sportfoto’s vragen, in mijn beleving, kennis van de sport. En van de spelers. Of is het zo dat je als Nederlandse ┬áin dit fietsland ‘altijd’ wel iets weet van fietsen? In ieder geval was het leuk om eens uit te proberen. Weet nu ook weer wie de huidige toppers in deze tak van sport zijn. Op de foto hieronder Michiel van der Heijden, de latere winnaar, en in de achtervolging Hans Becking die tweede zou worden. ’t Was overigens een prachtig bloemrijk parcours.

Kijk voor meer foto’s van het NK onder de tab ‘foto’s’/sport

(19 juli 2015)

Michiel van der Heijden met in de achtervolging Hans Becking

Michiel van der Heijden met in de achtervolging Hans Becking

 

 

 

Hans Becking

Hans Becking

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 
 
previous next
X