Eendenkooi Warmond, een bijzonder gebied

Meer en Woud, vrijwilligersorganisatie voor kleinschalig natuurbehoud, ging vandaag op bezoek bij de Eendenkooi Warmond. Als tegenprestatie voor eerdere werkzaamheden… maar vooral ook omdat het er zo mooi is. De historische eendenkooi is vanaf ongeveer 2009 in ere hersteld door vrijwilligers en is nu weer een unieke werkende eendenkooi geworden. Zo’n plek vraagt er om om gefotografeerd te worden, maar met een groep en beperkte tijd kun je niet even wachten op het beste licht, en voor het uitzoeken van het meest geschikte standpunt is niet zoveel ruimte. Dat betekent dat je van de nood een deugd moet maken en de groep en gids Hans ook maar als onderwerp gaat zien. Wat overigens minstens zulke leuke plaatjes oplevert.

Meer foto’s onder de tab: foto’s/documentair

Hans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 
 
previous next
X