Saal Digital

Net een prachtige vergroting ontvangen op 5 mm acrylglas van Saal Digital Nederland, met als tegenprestatie een recensie. Dus bij deze.

Afdrukformaat 30×45 cm met apart besteld een aluminiumprofiel aan de achterzijde voor de ophanging. Het betrof een 1:1 afdruk van een tafeltennisfoto (een flinke uitsnede uit de totale opname), onder moeilijke lichtomstandigheden gemaakt en met een hoge ISO-waarde. Ben aangenaam verrast omdat ik eigenlijk mijn tafeltennisfoto’s nog nooit heb laten printen op grotere formaten.

Zeer heldere print, prachtig acryl; het spettert er van af. Ophangsysteem zeer degelijk en alles goed verpakt verzonden uit Duitsland en snel geleverd zoals op de website vermeld. Kende Saal Digital nog niet in Nederland, maar blijkbaar zijn de nu de grens overgegaan. De website is ook in het Nederlands en de software werkt netjes en zit redelijk logisch in elkaar. Wel zijn er hier en daar nog wat vertaalfoutjes op de website zichtbaar.

Gelijktijdig ook het proefpakketje besteld met alle materialen waarop je foto’s kunt afdrukken. Handig. De kosten daarvoor krijg je terug in de vorm van een waardebon voor hetzelfde bedrag.

Saal Digital levert professionele (high end) kwaliteit en is geen prijsstunter. Maar voor iets moois aan de muur is dit zeker een aanrader.
#SaalDigitalNederland.

http://www.saal-digital.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 
 
previous next
X