Op naar Tokio 2020

Topsport is vooruitzien. Parasporter, tafeltennisser en voormalig coach van landskampioen Enjoy & Deploy Taverzo Gerald van Grunsven heeft zichzelf een doel gesteld. En dat is meedoen met de Paralympics in Tokio in 2020. Daarvoor moet hij nog een paar plaatsen stijgen op de wereldranglijst, maar het doel is zeker haalbaar. Gerald leeft als een topsporter en traint 5 dagen per week op Papendal. De trainingen en internationale toernooien kosten veel geld, daarom is hij bezig met een nieuwe website om sponsoren aan te trekken. Met een serie foto’s heb ik daar een kleine bijdrage aan mogen leveren. Ze staan ook op mijn eigen website.

Gerald-over-zijn-zeldzame-stollingsstoornis

Training op Papendal

Training op Papendal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 
 
previous next
X