2e Ronde Europacup tafeltennis (ETTU-cup)

Een selectie van de foto’s van de tweede ronde ETTU-cup, Europacup voor tafeltennissers, staat nu op mijn website. Qua fotografie zou ik graag zo’n wedstrijd eens met een hele snelle camera willen vastleggen.  Maar ja, die zijn flink aan de prijs en aangezien ik niet beroepsmatig fotografeer zal ik nog even flink moeten sparen. Overigens is het Zoetermeerse Enjoy & Deploy Taverzo samen met het Belgische Sokah Hoboken, met voormalig Taverzospeler Rajko Gommers in de gelederen, door naar de derde ronde. Voor Fortune Kiev en ASD Marcozzi eindigde het Europese avontuur in Zoetermeer.  

Klik op de tab ‘foto’s’/sport’

http://www.elsbethparmentier.nl/?gallery_categories=sport

Kalinikos Kreanga / Enjoy & Deploy Taverzo

Op de foto Kalinikos Kreanga, dit seizoen uitkomend voor Enjoy & Deploy Taverzo. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 
 
previous next
X